Bosberg Duo
Bosberg Duo
Buro Industriële Vormgeving 2018
Ina Neger

De zin in pianospelen begon al toen ik net kon lopen. Mijn moeder en oudere broer zaten veel achter de piano en ik luisterde en keek goed naar hun vingers en probeerde alles na te doen.
Op vijfjarige leeftijd verdiende ik mijn eerste colaatje in een restaurant met het spelen van top 40 nummers. Op zevenjarige leeftijd speelde ik preludes van Rachmaninov en walsen van Chopin.  
De pianolessen bij Piet van Poelgeest hebben mij enorm genspireerd, gemotiveerd en de liefde voor de klassieke muziek  bijgebracht. Ik besloot om toelatingsexamen aan het conservatorium te doen en Geoffrey Madge zag wel wat in mij en in 1976 ben ik afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Kort na mijn eindexamen ben ik met mijn eigen lespraktijk begonnen en kreeg in die periode ook een aanbod om les te geven op de Muziekschool in Gouda, waaraan ik nog steeds ben verbonden.
Een aantal jaren geleden heb ik besloten een opleiding lichte muziek te gaan volgen aan de Schumann Academie en heb daar uitstekende lessen gehad van Hazel Leach en ben daar met succes afgestudeerd. Mijn pianolessen lichte muziek heb ik gevolgd bij Jeroen van Helsdingen en Rob van Kreeveld en ik heb daardoor een breder muzikaal gevoel ontwikkeld. 
Tilly Tollenaar

Als kind was ik al gefacineerd door klassieke muziek.
De balletlessen die ik kreeg  hebben daar een grote bijdrage aan geleverd,  maar mijn grote wens was piano te leren spelen. Aangezien ik uit een groot gezin kwam en dit niet binnen de mogelijkheden lag,  ging mijn wens toch in vervulling , want we kregen bij toeval een piano.
Mijn eerste pianolessen kreeg ik op 11 jarige leeftijd:  Een droom was werkelijkheid geworden.
Mevrouw Hensler was mijn eerste piano docent, erna Mevr. De Roo verbonden aan het Koninklijk conservatorium.
Uiteindelijk ben ik afgestudeerd aan het Utrechts conservatorium bij Johan van de Boogert, die mij zijn passie heeft doorgegeven.

Na mijn opleiding ben ik mijn eigen lespraktijk begonnen en sinds 1981 ben ik ook werkzaam bij de muziekschool in Gouda. nu Kunstpunt Gouda.
Met veel plezier geef ik les en ben ik ook uitvoerend musicus.
Na mijn studie heb ik jaren een vierhandig duo gehad met Rene van der Kolk en lessen gevolg bij Rinus Groot.
Ik heb veel koren en individuele  zangers en musici begeleid